Kerst BOOT-borrel

Home / Nieuws / Kerst BOOT-borrel

Op maandagavond 19 december was het weer zover, de jaarlijkse kerst BOOT-borrel. Na de training werd er nog gezellig nagebabbeld met warme chocomel en glühwein. Tijdens deze borrel worden ook dé twee BOOTCAMPERS bekend gemaakt die zich een jaar lang BOOTCAMP(ST)ER van het jaar mogen noemen.
Hoe kom je in aanmerking voor deze titel? Je sport bij Any Body Sports, zij/hij heeft een enthousiaste inzet, is bijna altijd aanwezig tijdens de trainingen of doet regelmatig mee aan sportevenementen. BOOTCAMPSTER van het jaar is Ilona van de Mosselaar en BOOTCAMPER van het jaar is Greg Janssen. Beiden van harte gefeliciteerd! Zij ontvingen een t-shirt van Any Body Sports.

Ook werd er tijdens de borrel voor het eerst een attentie uitgereikt voor “de pechvogel” van het jaar. Deze titel ging naar Sanne van Rijn. Deze enthousiasteling doet vaak mee aan sportevenementen, zo ook aan de N70 trailrun op 4 september 2016. Kort na de start kon zij helaas de run niet verder vervolgen. Wat bleek na een bezoek aan de EHBO van het ziekenhuis, ze had een flinke enkelblessure opgelopen. Zelfs zo erg dat trainen er voor de rest van het jaar niet meer in zat. Gelukkig was ze tijdens de training voorafgaand aan de borrel weer van de partij!

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Laat een bericht voor ons achter en we zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen!