BOOTCAMP bij Any Body Sports is écht voor iedereen!

Een BOOTCAMPER is liever buiten dan binnen, sport samen, heeft plezier, lacht veel en geniet van de uitdagende en afwisselende trainingen.

Er gaat niets boven buiten sporten

BOOTCAMP is in groepsverband sporten op je eigen niveau. De trainingen bestaan uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht.

De buitenlucht werkt verfrissend en weerstand verhogend. Elk weertype heeft zijn eigen werking. Zo zorgt de zon voor vitamine D en wordt de regen met een lach weg gesport. Samen sporten werkt motiverender dan alleen sporten. Bovendien is het een stuk leuker. Door met elkaar te trainen stimuleer je elkaar om een topprestatie te leveren. Op deze manier bereik je eerder je persoonlijke doelstelling.

Alle mooie en leuke locaties in Grave worden benut. Dit zijn: de pittoreske binnenstad, parken, veldjes, trappen en ga zo maar door. Oefeningen op bankjes, springen op muurtjes, hangen aan hekken of oefeningen met elkaar zorgt ervoor dat elke training uniek is. BOOTCAMP zorgt ervoor dat je (sport)prestaties verbeteren en werkt preventief voor blessures.

Kies je eigen niveau!

BOOTCAMPERS heb je in alle soorten en maten. Ben jij een Starter of ben je Already Trained?

Starters

Heb je al een tijd niet gesport? Voel jij je een tikkeltje onzeker over het volhouden van een training? Dan is de startersgroep voor jou de juiste oplossing. Het belangrijkste van deze training is dat je op je eigen niveau en tempo kunt meedoen. Door de persoonlijke aandacht en begeleiding leer je de oefeningen goed uit te voeren, je conditie verbetert aanzienlijk en je kracht – zowel fysiek als mentaal- neemt toe.

Kortom, je merkt dat je snel fitter wordt. Door conditioneel en spierversterkend bezig te zijn wordt de vetverbranding gestimuleerd. Hierdoor kun je overtollige kilo’s kwijtraken.

Already Trained

Sport je al regelmatig? Ben je opzoek naar een uitdagende sport? Wil je een andere sport erbij doen? Dan zit je bij de Already Trained groep goed! Wat bij deze groep écht hoort is dat de intensiteit van de training hoger is dan bij de Starters groep. Complexere oefeningen en uitdagingen staan centraal.

Ook de persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je optimaal de oefeningen uitvoert en gestimuleerd wordt om net dat beetje extra te geven. BOOTCAMPERS van deze groep hebben een basisconditie en zijn bekend met de krachtoefeningen. Ook bij deze groep kan de deelnemer de intensiteit zelf afstemmen op zijn eigen niveau.

Neem contact met ons op

Laat een bericht voor ons achter en we zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen!