En wat mag dat kosten?

Any Body Sports werkt met een BOOTCAMP-abonnement en een BOOTCAMP-kaart die goed is voor tien lessen. Net zoals bij andere sporten heeft BOOTCAMP enkel effect als het regelmatig wordt beoefend. Daarom worden geen enkele lessen gegeven, met uitzondering van de gratis proefles.

BOOTCAMP-abonnement

Voor de fanatieke BOOTCAMPER is een BOOTCAMP-abonnement perfect. Met dit abonnement kun je onbeperkt trainen. Het maakt niet uit in welke groep je zit. Het abonnement geldt vanaf de eerste dag van de maand tot de laatste dag van de maand.

De voordelen van een onbeperkt BOOTCAMP-abonnement:
• Het is goedkoper per les dan de BOOTCAMP-kaart.
• Als je vaker in de week komt BOOTCAMPEN merk je sneller resultaat.
• Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

€ 30,- (p. maand)

BOOTCAMP-kaart

Ben je niet in de gelegenheid om vaker in de week te BOOTCAMPEN, dan past de BOOTCAMP-kaart het beste bij jou. Deze kaart is goed voor tien lessen en is tot zestien weken na aanschaf geldig.

€ 50,- (10 lessen)

Personal Training

Het woord Personal Training zegt het al. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek met de deelnemer wordt een individueel advies en een specifieke aanpak uitgewerkt. Omdat het advies en de aanpak niet voor iedereen hetzelfde zijn, is de prijs van Personal Training op aanvraag.

Workshops & Teambuilding

Ook voor de workshops en teambuilding geldt dat de prijs afhankelijk is van jouw specifieke wensen. Ook het aantal deelnemers en de invulling van het programma zijn van invloed op de prijs. Na een gesprek met de klant zal naar aanleiding van de wensen en groepsgrootte een passende offerte gemaakt worden.

Neem contact met ons op

Laat een bericht voor ons achter en we zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen!