Even voorstellen

Ben je op zoek naar een gemotiveerde en kundige sportcoach? Met tientallen jaren ervaring op het gebied van sportonderwijs, training en coaching ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Het sporten zit ons in het bloed!

Harold van Benthem

Ik ben een mensenmens met humor, passie, energie en veel enthousiasme. Al heel mijn leven ben ik actief in de sport. BOOTCAMP, hardlopen, fitness, survivalruns, triatlons, skiën, judo en voetbal; het is slechts een greep uit mijn actieve sportleven.

Al ruim twintig jaar breng ik mijn passie, kennis en ervaring voor sport over aan anderen als sportinstructeur. Na het afronden van de sportopleiding (CIOS) heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen afgerond.
Vooral de kennis en ervaring van de laatste opleiding kan ik perfect inzetten bij mijn coaching- en teambuildingactiviteiten. Ook werk ik als sportinstructeur bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wil je weten waarom ik fan van BOOTCAMP ben? Er gaat niets boven je hele lichaam trainen, sporten in de buitenlucht en sporten in groepsverband. Ik werk met persoonlijke doelstellingen, waardoor er nog meer uit BOOTCAMP gehaald wordt.

Om mijn passie en visie op sport(beleving) meer vorm te geven ben ik in juli 2014 Any Body Sports gestart.

Ik woon in Grave en geniet daar van het leven met mijn vriendin Thilly en kinderen Jara en Jonas.

See you at Any Body Sports!

Tim van Asperen

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat is mijn levensmotto. Daarom ben ik op mijn plek bij Any Body Sports. Een mooie sportorganisatie met als doel mensen met een lach fit te krijgen. En het is een plek waar ik groei als sportinstructeur.

Ik studeer aan het CIOS als sportinstructeur geüniformeerde beroepen (defensie, politie en brandweer). Mijn taak is om in deze organisaties mensen te trainen dat ze fysiek hun beroep goed en professioneel kunnen uitoefenen. Op jonge leeftijd begon ik al met sporten. Dit was judo en voetbal. Mijn sporten op dit moment zijn: BOOTCAMP, hardlopen, voetbal en ga graag op wintersport.

Kortom, sport staat centraal in mijn leven. Naast zelf sporten vind ik het nog leuker en uitdagender om sport te geven. Ik heb ruime ervaring in het geven van fitnesslessen. Ik geniet ervan als mensen plezier hebben tijdens het sporten en helemaal wanneer ze zich daardoor beter voelen!

See you at Any Body Sports!

Neem contact met ons op

Laat een bericht voor ons achter en we zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen!